Od dzisiaj możecie rozmawiać na wszystkie tematy na forumowym czacie Aby się tam dostać kliknij w link na górze forum "Czat". Gdy jesteś zalogowany czat automatycznie rozpozna Twój nick i nie będzie wymagał żadnego hasła. Gości prosimy o zarejestrowanie się na forum lub wpisanie tymczasowego nicku Pozdrawiam.
W związku z pojawieniem się chat`a na forum, oraz licznymi chęciami wsparcia przy pisaniu artykułów, proponuję aby wszyscy byli dostępni na chacie w środę o godzinie 23.00 (wystarczająco czasu aby wszyscy przeczytali posta, i wystarczająco późno żeby każdy już dotarł do domu).
Witam, jako iż wczorajsze spotkanie na chacie nie doszło do skutku z przyczyn można powiedzieć 'szopich', zostaje przeniesione na niedzielę na godzinę 22.00. Proszę o potwierdzenie obecności
no i wreszcie sposobem tzw.partyzanckim pierwsze walne gadanie odbyło sie dużo wczesniej z udziałem osob aktywnie uczestniczących w życiu i tworzeniu oto tego forum co prawda oprocz wlascicielki szopka diego ale z pewnoscia ustalenia co do tworzenia artykułów dotrą do niej bez problemu
jestem i zyje:) przepraszam ale po prostu przyjechalam do pięknego Koniecpola gdzie wczoraj odbylo sie 21-lecie rocznicy slubu moim rodzicow i goscie zostali... no tak czy inaczej dopiero teraz siadlam przed klawiatura- a diego w transporterze sie drze:/ za nieobecnosc przepraszamy dzisiaj moge z wami pisac;P jest ktos chetny to zapraszam na chata o 4 nad ranem bo pewnie mi nie da spac