przez kokos27 » 15 paź 2010, o 22:00
Niestety, ale nadszedł czas kiedy to forumowicze, miłośnicy szopów i nie tylko muszą pomóc biednym szopom, które zostają oddane z przyczyn (mam nadzieję) poważnych lub innych uniemożliwiających jego pobyt w dotychczasowym miejscu zamieszkania. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu że ja, we własnej osobie będę przyjmował wpłaty pieniężne na konto w celu niżej wymienionym. Uzbierane kwoty będą okazywane na naszym forum w postaci skanu wyciągu konta. Zbiórka jest po to, że jeżeli jest osoba chcąca przyjąć szopka do domu i ma odpowiednie warunki, a po prostu nie ma kasy, to taką pomoc finansową otrzyma (przykładem jest BORYS, skunks z forum skunksowego, który został zabrany od okrutnego właściciela do sklepu zoologicznego, a z tego sklepu odsprzedany nowemu, miłemu i kochającemu opiekunowi. Pieniądze były ze zbiórki).
Numer konta: 74 1020 1664 0000 3302 0172 5092
Zaznaczam iż wpłata jest dobrowolna!
Proszę każdego wpłacającego o przesłanie e-mailem wysokość wpłacanej kwoty.Tylko do mojego rozeznania, nie będzie to jawne.
Ponadto, każda osoba posiadająca konto na naszym forum otrzyma rangę specjalną o nazwie "Szopi sponsor" na okres jednego miesiąca.
Pozdrawiam,
Michał Kokosiński