Ogłoszenie

STAN SZOPIEJ SKARBONKI NA DZIEŃ 07.11.2010: 60 PLN

Numer konta: 74 1020 1664 0000 3302 0172 5092

[Kontynuuj]

--------------------------------------------------------------------

Przekaż dotację na rzecz utrzymania strony

Lub wspomóż stronę klikając w poniższe przyciski

nie polecam

Zanim zdecydujesz się na kupno zwierzaka sprawdź co sądzą o sprzedawcy inni!

nie polecam

Postprzez pianka76 » 27 lut 2010, o 00:00

Nie polecam hodowcy szopów z Janowic Wielkich.Po otrzymaniu zdjęć z jego hodowli na skrzynkę gmail zauważyłam,że dwa zdjęcia pochodzą nie z jego hodowli tylko od naszego forumowicza zatem reszta fotek których pochodzenia nie moge zweryfikować też jest watpliwa.Nie wiem co chciał tym zyskać,ale wiem jedno stracił zaufanie i klienta : :(
Oto link do jego ogłoszenia http://www.szoppracz.fora.pl/sprzedam,1 ... e,364.html
pianka76
Szopi Sponsor
Szopi Sponsor

Re: nie polecam

Postprzez szopkowo » 17 kwi 2011, o 01:06

Dokładnie ma Pani rację. Długo mnie nie było w kraju jednak również napisałem maila. To ja byłem tą osobą opisywaną przez Panią.
Dziwi mnie tylko iż po tylu rozmowach przez telefon które nawet trwały kilkadziesiąt minut dziennie napisała Pani taki komentarz.

Małe sprostowanie:

Zdjęcie jakie Pani wysłałem to zdjęcie użytkownika z tego forum który wysyłał mi swoje zdjęcia ponieważ istniało podejrzenie, iż szopik za wcześnie został oddzielony od matki i udzielałem rad na temat jego karmienia...
Wysłałem zdjęcie ponieważ chciała Pani zobaczyć małego szopa i wybrałem jej z dosyć sporej ilości zdjęć jakie mam bo obrazowało w sposób idealny szopika blisko 6tygodniowego - ale w wiadomości tej nie napisałem że wszystkie zdjęcia są wyłącznie mojego autorstwa.
Tym bardziej dziwna sytuacja ponieważ zapraszałem Panią do siebie aby zobaczyła Pani (jeszcze wtedy) przyszłych rodziców szopika.

Finalnie cieszę się, że mimo iż zdjęcie spowodowało pochopne decyzje i odczucia zdecydowała się Pani na zakup szopa i dołączyła do grona zadowolonych hodowców :)
Wysłałem też do Pani wiadomość @ Pozdrawiam serdecznie i życzę aby ta piękna samiczka zawsze była zdrowa i w doskonałej kondycji :)
szopkowo
Początkujący
Początkujący

Powrót do Opinie o sprzedawcach