Gabi odebrałam w sobotę w godzinach popołudniowych dzisiaj mamy już poniedziałek a ona się wcale jeszcze nie załatwiła,robi tylko siku raz dziennie.Po każdym karmieniu masuje jej brzuszek i minimalnie podaje jej jogurt dalej bez skutecznie.
Też mieliśmy podobny problem z Zenkiem... daliśmy mu suszone śliwki... Tak go posrało, że sam się mooocno zdziwił jam mu z d... trysnęło No i kołdra do prania Tylko nie wiem, czy Gabi nie jest za młoda na śliwunie...
Tosia nie ma problemu z wypróżnianiem, wręcz przeciwnie, ma lekką biegunkę, ale już jej mija, bo dostała probiotyk do mleczka ale ta biegunka jest spowodowana zmianą mleka.
Zatem jeśli macie jakieś problemy z wypróznianiem,twardy brzuszek lub inne rewolucje żołądkowe swojej pociechy proponuje to. Dawałem to swoim maluszką zaraz po odebraniu ich od matki żeby łatwiej przeszły przez okres zmiany pokarmu na sztuczny-dla szczenią w proszku i odrazu zrobiły śliczne żółte kupki.Teraz kazdy robi jedna kupke regularnie 1 raz dziennie w ładnej konsystencji rozrobionego gipsu i nie ma problemu z ich sprzataniem,że sie rozmażą.
Załączniki
Jest tylko jedno ale trzeba to podawać przez 3 dni z rzedu i jelita powinny juz dalej idealnie pracowac
Jakis czas temu mialam psa,niestety juz go nie ma ,kiedy byl szczeniakim zaraz po jedzeniu byla kupa,doslownie 15 minut po kazdym jedzonku,czy jest jakis czas u malych szopow na zrobienie kupy? Olcia zawsze po jedzeniu zasypia ,nawet na 30 minut,czy dlatego,ze jest jeszcze mala?