Ogłoszenie

STAN SZOPIEJ SKARBONKI NA DZIEŃ 07.11.2010: 60 PLN

Numer konta: 74 1020 1664 0000 3302 0172 5092

[Kontynuuj]

--------------------------------------------------------------------

Przekaż dotację na rzecz utrzymania strony

Lub wspomóż stronę klikając w poniższe przyciski

Szopik w bloku?

Masz wątpliwości co do kupna szopa?

Re: Szopik w bloku?

Postprzez Iwona » 4 sie 2010, o 16:18

już zaczęła :twisted: i wydłubała mi dzisiaj kolejny klawisz :o normalnie na chwilę z oka jej spuścić nie można :shock:
Iwona
Obeznany
Obeznany

Postprzez Milli » 4 paź 2010, o 09:28

No my w bloku nie mieszkamy ale co do majsterkowania szopa to doświadczeni też już zostaliśmy. Laptopa zdewastowała tak koszmarnie :shock: , że mężuś mój niedługo o rozwód by żądał - jakoś ta Nusia na jego rzeczy taka uczulona jest :lol: wtyczki do telewizora wydłubała, rozgryzła w drobny mak. Wychodząc z domu wyłączam bezpieczniki od całego poddasza tak na wszelki wypadek. Nuka wdrapała się po futrynie pod sam sufit po drodze kopytami wyrywając włącznik od światła, uwiesiła się na karniszu ale, że dupsko jej urosło i ciężkie jest to pod ciężarem się uchwyty złamały!!! wypierdzieliła się z całym tym karniszem, firanką aż się wystraszyłam że się poturbowała ale ta z impetem dawaj do drugiego okna i to samo. :roll: Kiedyś też wspominałam, że najlepsze jej miejsce to nasze łóżko i pierzynka do czasu, aż wydrapała w materacu dziurę, całą gąbkę szlak trafił, aż do gołych sprężyn. Wtedy mężuś trochę się zdenerwował ale żonka wzięła igiełkę i ładnie wszystko zaszyła do czasu do póki Nusi znów zachciało się schować w naszym materacu. Nie wspomnę już jak mi potraktowała nową komórkę. :o musiałam No szopuś jest uroczy nieprawdaż? :lol: :D
Milli
Moderator
Moderator

Postprzez Iwona » 7 paź 2010, o 19:42

No to niezły rojber z Nuki :D Tośka prócz wydłubanych klawiszy w laptopie ma na swoim koncie:

1. zbite 4 kieliszki do martini, 12 kieliszków do wódki i 8 szklanki,
2. zjedzone dwa głośniki od kina domowego,
3. powyrywane wszystkie listwy podłogowe,
4. wydłubany silikon z okien,
5. zjedzone 3 szczoteczki do zębów, kilka dozowników od kosmetyków, całe sterty wacików kosmetycznych, chusteczek, papieru toaletowego,
6. rozprute 2 poduszki

i to chyba na tyle, póki co ;)
Iwona
Obeznany
Obeznany

Poprzednia strona

Powrót do Przed kupnem