Ogłoszenie

STAN SZOPIEJ SKARBONKI NA DZIEŃ 07.11.2010: 60 PLN

Numer konta: 74 1020 1664 0000 3302 0172 5092

[Kontynuuj]

--------------------------------------------------------------------

Przekaż dotację na rzecz utrzymania strony

Lub wspomóż stronę klikając w poniższe przyciski

Ulubione zabawki

Zabawki oraz inne akcesoria dla Twojego szopa.

Ulubione zabawki

Postprzez Prudence i Digital » 27 lip 2009, o 21:40

Ulubionymi zabawkami Zenka są piłeczki - gumowe, plastikowe, kauczukowe - wszystkie... No i ulubiona - z dzwoneczkiem :) - UWAGA - stanowczo odradzamy dawanie mu jej w nocy - ja dzisiaj nie spałem ani minuty :) Kupiliśmy mu jeszcze taką zabawkę dla kotów - myszkę na sznurku przyczepionym do patyka. Bomba - biega i szaleje, a jak złapie oddać nie chce ! Olewa tylko duże piłki - muszą być małe - wielkości piłeczki pingpongowej. Może z czasem jak dorośnie zmieni rozmiar :D
Prudence i Digital

Re: Ulubione zabawki

Postprzez kokos27 » 28 lip 2009, o 06:33

nasze szopy także ubóstwiają piłeczki pluszowe z dzwonkami dzis jedna została rozgryziona i wyjęty dzwoneczek.my nie mamy tego problemu z hałasem bo szopy są w swoim osobnym pokoiku. :P ale jak mielismy pierwszego wilcia to było pare nocy do tyło nie powiem.
kokos27
Hodowca/skarbnik
Hodowca/skarbnik

Postprzez bogia » 28 lip 2009, o 11:55

u mnie pileczki z dzwoneczkiem sa srednio oblegane,za to ping-pongi bardzo:)lekkie i odbijajace sie od wszystkiego:) do tego gumowy but od lalki mojej mlodszej siostry:)a do zabawy nadaje sie wszystko co jest kolkiem, chocby kolko po tasmie klejacej
bogia
Początkujący
Początkujący

Postprzez Prudence i Digital » 1 sie 2009, o 16:59

No i ma nową zabawkę - zakrętkę po luksusowej... I najciekawsze - nikt nie zauważył, kiedy zniknęła ze stołu :o
Prudence i Digital

Postprzez Volves » 1 sie 2009, o 18:17

ten szop z pewnością ma polskie korzenie 8-)
Obrazek
Volves
Obeznany
Obeznany

Postprzez pianka76 » 3 sie 2010, o 18:14

jakiś czas temu kupiłam Gabi piłeczki kauczukowe średniej wielkości ma je do dzisiaj. Zauważyłam że lubi się nimi bawić podrzuca je i turla. Do tego dochodzą muszle rożnego kształtu( wyczaiła je na segmencie ) teraz już nie chce ich oddać :)
pianka76
Szopi Sponsor
Szopi Sponsor

Postprzez Iwona » 4 sie 2010, o 08:07

Tośka jak i moje koty uwielbia patyczki do czyszczenia uszu (oczywiście czyste ;) ), piłeczki średnio ją interesują, ale za to dzwoneczki :D uwielbia dzwoneczki, a jest ich u nas trochę, bo są w większości zabawek dla kotów, a nasze kociska wszystkie zabawaki wybebeszą zawsze tego samego dnia co dostaną :D no i Toska bierze taki dzwoneczek do pyszcza i pół dnia potrafi z nim tak chodzić. Ma jeszcze jedną zabawkę, którą bardzo lubi, taka kostka z dziurami w różnych kształtach i elementy, które się odpowiednio dopasowuje, wrzucamy jej wszystko do środka i grzebie tam sobie :)
Iwona
Obeznany
Obeznany

Postprzez VeronA » 29 wrz 2010, o 23:09

Baaardzo lubi maskotki. Ma ich dużo ale 2 sobie szczególnie upodobał. Jednego pieska szarpie za ogon i gwałci go xD)
I kotka do którego się przyssie i mruczy hałasując jak kosiarka.
A poza tym to stara klawiatura:
Obrazek
Stara myszka komputerowa (informatyk jeden, myszkę i klawiaturę którą używam muszę odłączać na noc od komputera)
Piłeczki ping-pongowe fajnie się odbijają, turlają i pływają na wodzie.
Waciki do uszu też bardzo lubi niszczyć.
Piszczące zabawki, nakrętki, butelki, kapcie i smycz.
VeronA
Początkujący
Początkujący

Postprzez Iwona » 30 wrz 2010, o 11:57

świetna fota :D nasza Tośka też z taką zawziętością dopada się do klawiatury laptopa, a przyciski znikają wtedy z prędkością światła, na szczęście można dokupić na allegro, jedyne 4,5zł z przesyłką :lol:
Iwona
Obeznany
Obeznany

Postprzez Prudence i Digital » 30 wrz 2010, o 12:38

u nas niestety wszystkie zabawki są jednorazowe :( średnio po 2-3 minut bo potem zostają zjedzone lub potargane, najlepiej sprawdzają się silikonowe korki po winie i zakrętki od butelek (cola, sprite, po sokach i wódce ) potrafi sie nimi długo bawić wszystkie miśki po jednym dniu są calkowicie porozpruwane, a zabawki kupowane w sklepie zoologicznym nie zdają egzaminu, nawet najtwardsze piłki są zgryzione w ciagu paru minut - piłeczki pimpongowe są rozgryzione odrazu po wzięciu do pyska :D piłki tenisowe tak samo oraz te z kauczuku tez :twisted: z gryzakami dla niemowląt jest tak samo i przyznam się szczerze że czasem już nam ręce opadają bo nie wiemy co mu do zabawy dawać :?:
Prudence i Digital

Następna strona

Powrót do Akcesoria