mnie również odpowiada pozycja 1.Proponuje spotkanie na czerwiec ponieważ lipiec jest już miesiącem bardziej sezonowym więc mogą zmienić się ceny choć wcale tak być nie musi.Proszę wpisać komu jaki miesiąc odpowiada ( czerwiec,lipiec).Mnie osobiście odpowiadają oby dwa miesiące.Pozdrawiam
Co do ceny to mimo ze byłby to lipiec dla nas pozostanie bez zmian jednak rezerwacji musimy dokonac jak najwczesniej.Jak coś po decyzji ktorą opcje wybieramy bede musiał jechac i coś tej pani zostawic opcjonalnie kazdy z osobna zarezerwuje domek-ale z umiarem musicie sie dogadac aby w jednym przynajmniej były dwie rodziny.I dzwoniąc powiedzieć kobitce ze na zlot szopów praczy. Np Marcin3450 + dwie osoby z kokos82 +1 = mały domek
teraz jedynie termin dokladnie np 10-11 17-18 24-25
Jak już mówiłem Marcinowi, opcja 1 jest najlepsza. Nam jednak pasuje tylko lipiec, w czerwcu będziemy w podróży poślubnej więc odpada. 3-4 oraz 10-11 lipca mamy wolny weekend, więc nie ukrywam że tylko wtedy nam pasuje. Pogadam z Bogną i Łukaszem, jeżeli im też pasuje to byli byśmy razem Wstępnie jak już mówiłem jesteśmy na TAK !
Dzisiaj dzwoniłam do ,,niedźwiadka,, i już zarezerwowałam mały domek. Myślę że nikt się nie rozmyśli ci co chcieli się spotkać to przyjadą jak nie to trudno spędzę weekend 10,11 lipiec z rodzinką w ślicznej okolicy