Ogłoszenie

STAN SZOPIEJ SKARBONKI NA DZIEŃ 07.11.2010: 60 PLN

Numer konta: 74 1020 1664 0000 3302 0172 5092

[Kontynuuj]

--------------------------------------------------------------------

Przekaż dotację na rzecz utrzymania strony

Lub wspomóż stronę klikając w poniższe przyciski

zloty szopików

Zgłoś błąd lub propozycję związane ze stroną/forum.

Re: zloty szopików

Postprzez pianka76 » 1 lip 2010, o 10:51

to co mi wiadomo zlot aktualny miejsce można rezerwować telefonicznie a płatność na miejscu.Nie wiem jak to wygląda na dzień dzisiejszy ale lepiej zadzwonić. My z Gabi będziemy :)
pianka76
Szopi Sponsor
Szopi Sponsor

Postprzez marcin3450 » 1 lip 2010, o 13:53

niestety kokos wypadł ze zlotu zaś od reszty poza Pianką nie ma jasnej decyzji czy maja zamiar sie spotkać czy nie
Wujek Szopek
marcin3450
Hodowca
Hodowca

Postprzez pianka76 » 4 lip 2010, o 21:53

spotkanie z szopami już za tydzień jak na razie nie ma jasnej decyzji kto jest chętny.To co wiadomo na dzień dzisiejszy piszą się tylko dwie osoby z forum czyli Ja i pan Marcin. Uważam że jeśli nie będzie chętnych nie ma sensu to spotkanie a szkoda :( miejsce jest rewelacyjne dla naszych szopersów. Z Gabi jeździmy wszędzie (chodzi o wycieczki )i jest naprawdę zadowolona całymi dniami na świeżym powietrzu potem pada jak kawka naprawdę szkoda by było ominąć takie spotkanie
pianka76
Szopi Sponsor
Szopi Sponsor

Postprzez Prudence i Digital » 9 lip 2010, o 21:09

Przepraszam że dopiero teraz dajemy znać, ale byliśmy "wyrwani z życia" przez ostatni tydzień. Niestety nie będzie nas na wyjeździe - w grę wchodzi dopiero przyszły rok, niestety nie mam ani jednego wolnego weekendu... Życzymy wszystkim dobrej zabawy no i mam nadzieję że spotkamy się jeszcze nie raz !
Prudence i Digital

Poprzednia strona

Powrót do Błędy i propozycje