Ogłoszenie

STAN SZOPIEJ SKARBONKI NA DZIEŃ 07.11.2010: 60 PLN

Numer konta: 74 1020 1664 0000 3302 0172 5092

[Kontynuuj]

--------------------------------------------------------------------

Przekaż dotację na rzecz utrzymania strony

Lub wspomóż stronę klikając w poniższe przyciski

zloty szopików

Zgłoś błąd lub propozycję związane ze stroną/forum.

zloty szopików

Postprzez pianka76 » 11 lut 2010, o 10:05

w tym temacie chciałam zaproponować ,,zloty szopików,,.Możemy wyznaczyć termin np.raz w roku na takie spotkano z naszymi pociechami gdzieś nad wodą.Co o tym myślicie?
pianka76
Szopi Sponsor
Szopi Sponsor

Re: zloty szopików

Postprzez Yonderbrack » 11 lut 2010, o 22:11

pomysł pierwsza klasa tyle, że okolica może zostać zdewastowana:)
Yonderbrack
Początkujący
Początkujący

Postprzez Milli » 13 lut 2010, o 14:35

Spoko pomysł, jako pierwsza proponuję centralną Polskę i zbiornik Pęczniew, :D od lat tam z mężem pod namiot jeździmy. Tylko nie wiem czy ktoś się nie przyczepi np. jakaś ochrona środowiska lub zwierząt albo coś w tym rodzaju ... Okolica śliczna, są również domki do wynajęcia gdy by ktoś był z bardzo daleka. Plaża, woda, lasy - naprawdę pięknie. W zależności od której strony chce się rozbić obóz jest tłoczno od turystów lub też przeciwnie bo są też zupełnie dziewicze plaże gdzie nie ma żywej duszy. Zalew jest naprawdę bardzo duży i ciągnie się przez wiele kilometrów. Jest to zbiornik nie strzeżony, dostępny dla każdego więc raczej nie powinniśmy mieć kłopotów ze strony ... ;) np. za zakłócanie porządku :lol:
Milli
Moderator
Moderator

Postprzez marcin3450 » 13 lut 2010, o 16:17

Pomysł przedni , ja też mam propozycje lokalizacji pierwszego Zlotu Szopenów :D
http://forum.lanciapolska.org/viewtopic.php?f=6&t=14630
http://forum.lanciapolska.org/viewtopic.php?f=6&t=33764
i nawet mam propozycje że nawet na takim zlocie mogłoby nastąpić rozstrzygnięcie II Konkursu Szopowego wraz z przekazaniem szczęśliwemu właścicielowi małej pociechy.
Wujek Szopek
marcin3450
Hodowca
Hodowca

Postprzez pianka76 » 14 lut 2010, o 13:13

ponieważ szopka zakupie na wiosnę nie jestem pewna czy nie będzie za malutki na taki pierwszy zlot.Jestem chętna spotkać się z ludźmi którzy mają te zwierzątka i posłuchać tego i owego na ich temat.Pozdrawiam
pianka76
Szopi Sponsor
Szopi Sponsor

Postprzez kokos27 » 3 maja 2010, o 14:46

my zapraszamy do siebie na grilla.w wekeend 10-11 lipca zainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny 511-234-697.możecie przybyć z szopersami jaki bez.jest u nas miejsce dla tych urwisów i nie trzeba ich pilnować że coś zbroją.okolica cicha i spokojna.
kokos27
Hodowca/skarbnik
Hodowca/skarbnik

Postprzez pianka76 » 3 maja 2010, o 15:02

Ja jestem jak najbardziej za.(Mimo że jeszcze nie zakupiłam szopika przez naszą długą zimę)Tylko mąż stwierdził że do Warszawy z Pieszyc jest cały dzień drogi.Czyli jak byśmy przyjechali to chociaż na chwilkę i z powrotem do domku.Pozdrawiam
pianka76
Szopi Sponsor
Szopi Sponsor

Postprzez pianka76 » 9 maja 2010, o 17:37

Gabi czuje się już zaproszona
pianka76
Szopi Sponsor
Szopi Sponsor

Postprzez Prudence i Digital » 11 maja 2010, o 14:29

kokos27 napisał(a):...okolica cicha i spokojna.

Tu się zgadzam - cisza i spokój gwarantowane (ale bez Automapy nawet się nie wybierajcie :lol: ) Na 75% potwierdzam że będziemy - na pewno wcześniej potwierdzimy.
Prudence i Digital

Postprzez marcin3450 » 15 maja 2010, o 16:16

Witam wszystkich po wczesniejszych rozmowach z wami i uzgodnieniu miejsca aby wiekszość nie czuła sie pokrzywdzona ze względy na odległość wybraliśmy miejsce do naszego spotkania w miejscowości Zawady.
Rozmawiałem z kilkoma włascicielami niestety od tego roku wiekszość podjęła decyzje o zakazie wpuszczania na teren ośrodków zwierząt ze względu na wcześniejsze reklamacje swoich klientów na uczulenia-sierść.
No i teraz nie ma sie co dziwic niby europa a jak tak bedzie dalej to wiecej zwierzat bedzie przy drogach koczowac w oczekiwaniu na swojego opiekuna w nadzieji ze po niego przyjedzie-jednak on wybierze swoje uciechy i pobyt w podobnych temu ośrodkach.
My jednak nie daliśmy za wygraną i znależliśmy dwa do wyboru zatem robimy mały sondaż ktory wybieramy.
Opcja 1 http://niedzwiadek.nets.pl/index.html
Włascicielką jest kobietka naprawde bardzo miła ceny mozna negocjować jak również okres pobytu -nie ma sztywnych godzin doby hotelowej co ma miejsce w opcji 2.
Standard domków jest ok schludnie,czysto i spokojnie bez problemu mozna zwracać sie o pomoc do włascicielki w kazdej kwestii.Sama ma kota z ktorym nie rozstaje sie nigdy i nawet trudno jej pomyśleć ze mozna gdziej jechac na piknik bez swojego pupila.Co do naszego zlotu to przy wiekszej liczbie osób mielibyśmy w zasadzie cały osrodek do swojej dyspozycji tzn 4 domki jednak z racji ich wielkosci trzeba by było sie nimi jakoś wspólnie podzielic aby dla kazdego starczyło miejsca.
Opcja 2 http://www.slonecznybrzeg.com/
Własciciela troche trzeba było przekonywac co do wizyty naszych szopenów ze to czyste zwierzaki nie jakies brudasy-no chyba ze w nutelli zaczną grzebac ale sie zgodził.
Jednak jest ale własciciel powiedział ze przy organizowaniu takiego przedsięwziecia odpowiedzialna jest jedna osoba czyli jako prowokator ja dostane baty jak sie cos wydarzy-zniszczenia poimprezowe.
Chce aby wpłacic 50proc kontraktu za usługe.W domku nie ma mowy o wiekszej niz 4 liczbie osób.No i sztywne godziny doby hotelowej a wiadomo ze jedni przyjada np rano inni w południe a jeszcze inni po południu każdy ma inna liczbe kilometrów i może coś byc np związany z pracą.
Wujek Szopek
marcin3450
Hodowca
Hodowca

Następna strona

Powrót do Błędy i propozycje